Scroll Top

TEKMOVANJA

Karate Akademija Slovenija se udeležuje tekmovanj na vseh nivojih, državna, mednarodna, evropska in svetovna prvenstva, Fudokan Liga Slovenije.

Vsak, ki ima željo tekmovati lahko tekmuje. Učenec, ki postane tekmovalec se mora zavedati, da s tem prevzema dodatno odgovornost. Odgovornost, da bo redno obiskoval treninge, se vsak trening maksimalno potrudil, izvajal dodatne vaje, ki mu jih predpiše glavni vodja in na tekmovanju spoštoval pravila ter odločitve sodnikov.

V Fudokan Akademiji Slovenije se vodja posveti prav vsakemu tekmovalcu kot posamezniku in ne kot ekipi tekmovalcev. Poskrbi, da je vsak tekmovalec pripravljen na nivo tekme na kateri želi sodelovati in jo zapusti nepoškodovan z najboljšo možno uvrstitvijo glede na njegove sposobnosti in konkurenco.

Da bi učenca pripravili ali tekmovalcu izboljšali splošno pripravljenost se poslužujemo pripravljalnih vaj prav vsako karate vadbo.

Udeležujemo se tekmovanj tako tradicionalnega kot tudi športnega karateja.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.