Scroll Top

Mojstri

Gloria Švetak, 3.DAN

Gloria Švetak se s karatejem ukvarja od leta 2000. Za seboj ima vrsto let uspešnih državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih prvenstev. V svojih otroških in najstniških letih je bila večkratna državna prvakinja v zvezah SZTK, JKA, FZKS.

Najvišji dosežki, ki jih je do sedaj osvojila so:

Od leta 2013 poučuje karate, leta 2017 je  ustanovila svojo karate šolo – Fudokan Karate-Do Akademija Slovenija. Opravljeno ima Usposabljanje za strokovno delo v športu – Inštruktor klasičnega karateja (strokovni delavec 2). Opravljen izpit za sodnika državno B stopnja, mednarodno sodnik stopnja C. Poleg se izobražuje še na Univerzi na Primorskem smer Aplikativna Kineziologija. Aktivno se udeležuje tečajev in izobraževanj, ki jih ponuja univerza. Ima opravljene tečaje iz:
– Klasična masaža
– Black roll
– Bandažiranje
– Kitajščina

Kaja Dujmovič, 1.DAN

Kaja Dujmovič se s karatejem ukvarja od leta 2008. Je zelo uspešna aktivna tekmovalka. Visoke rezultate je dosegala vsako leto na državnih prvenstvih v različnih zvezah kot so JKA, SZTK, KZS, FZKS.

Najvišje rezultate je dosegla na EP in SP:

MOTO: Karate je življenje, ki ga živimo.

Vladimir Salamić, 1.DAN

Vladimir se aktivno ukvarja s karatejem 7 let. Zadnja leta je aktiven tekmovalec, ki se spušča tudi v sodniške vode. Je zelo perspektiven tekmovalec, ki že dosega odličja na državnem, mednarodnem in evropskem nivoju.

Njegov najvišji dosežek na tekmovanju je bil:

  • WFF 2018 EP Portorož: 3.mesto kata posamezno sport


MOTO: Karate je smisel in stil življenja.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.