Scroll Top
Sermin 74b, 6000 Koper - Capodistria

NOVE PRIDOBITVE IN DOSEŽKI IZ SP WFF

V Beogradu je potekalo WFF svetovno prvenstvo od 23.-26.11.2023. Za potek prvenstva niso pomembni le dobri tekmovalci ampak tudi pravični in dobro podkovani sodniki. Član Karate Akademije Slovenije – Peter Kren je svoje delo sodnika zelo kvalitetno opravljaj vse 4 dni prvenstva in pridobil certifikat z nazivom JUDGE.

Iskrene čestitke za nov dosežek in odlično sojenje tako otroških kot članskih kategorij – finalov – v WFF Sport.

Za obeleženje vseh uspehov tako sodniških kot tekmovalčevih gredo vse zahvale uradnemu fotografu Andreju Ratkovčiču, ki je svoje delo več kot odlično opravil in s svojo dobro voljo dodatno motiviral, bodril in stal ob strani prav vsakemu slovenskemu reprezentantu. Hvala za vse ujete, nepozabne trenutke v fotografski objektiv.

Aljoši Lipavcu čestitamo za pridobitev stopnje 7.DAN. S svojim delom v FZKS zvezi in TKI društvu, vodja reprezentance na mednarodnih tekmovanjih, sodniško delo, vodenje mednarodnih seminarjev v tujini, povezovanje karatek s celega sveta, organiziranje evropskega prvenstva že drugič v Sloveniji, razvijanju kvalitetnega karateja in trenerjev, sodnikov v Sloveniji, pridobivanje novega znanja, veliko odrekanja in še in še…je dokazal kako se DAN stopnje pridobivajo kljub težki poškodbi in dolgotrajnem okrevanju. Aljoša Lipavc je vsem nam lahko za zgled kaj pomeni biti karateka.

Čestitke še enkrat.

Športni pozdrav,

Predsednica Glorija Švetak

Športni pozdrav,

Predsednica Glorija Švetak

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.