Scroll Top

Izjava o omejitvi odgovornosti

Informacije na tem spletnem mestu so zgolj splošne narave. Podatke zagotavlja Fudokan Akademija Slovenije (v nadaljevanju FAS). Čeprav si prizadevamo, da bi bili podatki posodobljeni in pravilni, ne dajemo nobenih izrecnih ali implicitnih izjav/zagotovil ali jamstev o celovitosti, natančnosti, zanesljivosti, primernosti ali razpoložljivosti glede na to spletno mesto ali informacije, izdelke, storitve ali sorodne grafike, ki jih vsebuje spletno mesto za kakršne koli namene. Vsako zanašanje na takšne informacije je torej izrecno na lastno odgovornost.

V nobenem primeru ne bomo odgovorni za kakršno koli izgubo ali škodo, vključno z neomejeno omejitvijo, posredno ali posledično izgubo ali škodo ali kakršno koli izgubo ali škodo, ki izhaja iz izgube podatkov ali dobička, ki izhaja iz uporabe spletne strani ali v povezavi z njo.

Preko tega spletnega mesta se lahko povežete z drugimi spletnimi mesti, ki niso pod nadzorom FAS. Nimamo nadzora nad naravo, vsebino in razpoložljivostjo teh spletnih mest. Vključitev kakršnih koli povezav ne pomeni nujno priporočila ali potrjevanja tam izraženih stališč.

Prizadevamo si, da bi spletno mesto nemoteno delovalo. Vendar FAS ne prevzema nobene odgovornosti in ne odgovarja za to, če je spletno mesto začasno nedosegljivo zaradi tehničnih težav, ki niso pod našim nadzorom.

Koper, dne 15. 07. 2019

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.