Scroll Top
Sermin 74b, 6000 Koper - Capodistria

Podelitev priznanj Fudokan Akademije Slovenije 2019

Fudokan Akademija Slovenije je minuli vikend s svečano podelitvijo letnih priznanj obeležila dosežke svojih članov.

Svečane prireditve v Šalari, v okviru katere so bile podeliljene velike in male plakete ter posebna priznanja v različnih kategorijah, se je udeležil tudi direktor Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper Duško Madžarović in ob tej priložnosti podelil priznanja najboljšim. Lani so člani društva Fudokan, ki deluje pod okriljem treh mednarodnih federacij, skupaj osvojili 39 medalj. Osem na svetovnem prvenstvu, eno na evropskem prvenstvu, medtem ko so v različnih kategorijah na državni ravni osvojili 30 medalj.

Med posamezniki sta z največ osvojenimi uspehi izstopali Gloria Švetak in Kaja Dujmovič, ki se lahko pohvalita s skupno petimi odličji s svetovnega in evropskega prvenstva, Kristjan Kodrič, Luka Brsa in Vladimir Salamić so prejeli posebna pisna priznanja. Malo plaketo je dobil Noe Dujmovič, veliko plaketo so dobili Kaja Dujmovič, Metod Rot in Gloria Švetak.

Vsem še enkrat iskreno čestitamo!

FAS

Comments (1)

Čestitam prejemnikom plaket in vsem, ki se trudite za prepoznavnost društva.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.