Scroll Top
Sermin 74b, 6000 Koper - Capodistria

Poletni Fudokan Kamp 2023 – Pohorje

Poletni Fudokan Kamp 2023 – Pohorje
V zadnjem tednu poletnih počitnic je potekal že tradicionalni Fudokan Kamp na Pohorju pod vodstvom mojstra Aljoše Lipavca in Glorije Švetak.
Kamp je bil sestavljen iz jutranjih treningov v naravi pred zajtrkom, strokovnih seminarjev, treningov prilagojenih reprezentantom, kondicijskih priprav, pohodov po Pohorju, pospravljanja in urejanja sob, prijetnega druženja in medsebojnega spoznavanja, ustvarjanja novih prijateljstev in pristenjših odnosov.
V pičlih 4 dneh smo se naučili veliko novih karate metod poučevanja, novih tehnik, prijemov in kat. Gostili smo tudi reprezentanta Srbije – Aljošo Petrovića, ki se je v našo skupnost zelo dobro vključil in izkazal na vseh izzivih. V prihodnje se veselimo še nadaljnega sodelovanja z Aljošo.
Vsi udeleženci so odšli domov z nasmeški na obrazu, zadovoljni in polni dodatne motivacije za treniranje in izboljšanje, kar je bil en izmed glavnih ciljev kampa.
Se že veselimo prihajajočih zveznih dogodkov!
Športni pozdrav,

 

Se že veselimo prihajajočih zveznih dogodkov!
Spodaj si lahko ogledate nekaj foto utrinkov!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.