Scroll Top

Politika zasebnosti

KAKO VIDIMO ZASEBNOST?

Osebnih podatkov ne zbiramo in/ali obdelujemo v marketinške namene, ampak jih uporabljamo zgolj v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno zagotavljanje naših storitev kvalitetnega in varnega izvajanja vadbe karateja, obveščanje in udeležbo na tekmah ter seminarjih, sodelovane s Fudokan zvezo karateja Slovenije ter izvajanje zakonskih delovnih procesov. Na spletni strani objavljamo rezultate s tekmovanj oz. prvenstev z namenom promocije tekmovalcev ter strokovnosti in učinkovitosti društva.

Zasebnost naših članov spoštujemo in z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo ter skladno s predpisi in zakonodajo, veljavno v Republiki Sloveniji.

KONTAKT ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V zvezi z varovanjem osebnih podatkov nas lahko kontaktirate po elektronski pošti na naslovu info@fas.si.

Posamezniki lahko glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in uresničevanjem njihovih pravic na podlagi veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, kadarkoli stopijo v stik z nami.

NAČIN IN NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke strank obdelujemo zgolj v okviru in z namenom izvajanja vadbe karateja. Na podlagi članstva v Fudokan akademiji Slovenija se osebni podatki v potrebnem obsegu obdelujejo tudi za namen pobiranja članarine, vodenja evidence opravljenih izpitov posameznika, vodenje evidence prisotnosti na vadbah, prijavnin na tekme in seminarje ter izdajanje priznanj.

Spletna stran fas.si uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo piškotke Google Analytics, izdane s strani Google inc.. Informacije so shranjene v piškotkih vašega brskalnika in služijo namenu prepoznavanja vaše izbire ter anonimnemu štetju, katere spletne vsebine so se vam zdele zanimive in ste si jih ogledali. Za zbiranje anonimnih informacij o številu obiskovalcev in obiskanih straneh uporabljamo orodje Google Analytics.

OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV IN MOREBITNI PRENOS OSEBNIH PODATKOV V TRETJE DRŽAVE

Osebne podatke uporabljamo zgolj v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje vadbe karateja, soglasnih prijav na tekme, seminarje in registracijo tekmovalcev pri Fudokan zvezi karateja Slovenije ter izvajanje zakonskih delovnih procesov.

Nekatere organizacije oz. društva, ki jim kot našim obdelovalcem lahko razkrivamo vaše osebne podatke v primeru prijave na tekmo ali seminar, imajo sedež zunaj Evropske unije, v državah, ki morda nimajo zakonov, ki varujejo pravico do varstva osebnih podatkov na enak način kot v Evropski uniji oz. Sloveniji. V teh primerih vas bomo opozorili, saj kot društvo težko zagotovimo ustrezna zagotovila, čeprav upravičeno pričakujemo, da takšne organizacije z osebnimi podatki ravnajo odgovorno.

OBJAVA FOTOGRAFIJ IN VIDEO POSNETKOV

S prijavo z elektronskim obrazcem spodaj lahko posameznik dovoli ali zavrne objavo svojih fotografij na spletni strani društva fas.si.

Za posameznike, mlajše od 18 let morajo izjavo podati njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Če se z objavo katerekoli fotografije na spletni strani društva fas.si ne strinjate, nam to čimprej sporočite na e-poštni naslov info@fas.si.

ROKI HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke bomo v obsegu, ki je nujno potreben za uresničevanje namenov nemotenega zagotavljanje naših storitev, vadbe karateja ter internih in eksternih tekmovanj, shranjevali največ 2 leti, če zakonsko ni drugače določeno.

Koper, dne 15. 07. 2019

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.