Scroll Top
Sermin 74b, 6000 Koper - Capodistria

SOBOTA NAMENJENA KARATEJU

V soboto 15.06.2024 se je dan pričel s strokovnim seminarjem Aljoše Lipavca 7.DAN na OŠ Prade. Spoznali smo nadgradnje osnovne kate Hean Shodan, nove principe vadbe karateja, novo širino znanja.

Po zanimivem seminarju so sledili FZKS izpiti. V sodniški komisiji so bili Aljoša Lipavc 7.DAN, Glorija Švetak 3.DAN, Gašper Miuc 1.DAN in Matija Humar 1.kyu. Izpite so vsi kandidati opravili, nekateri tudi s pohvalo. Opravljale so se stopnje od 8.kyu pa vse do 3.kyu. Vsi kandidati so se izjemno potrudili in kljub strogi sodniški komisiji, pritisku in nekaj treme, korektno pokazali svoje novo znanje in sposobnosti.

Čestitke vsem izpitnikom za novo osvojene kyu stopnje.

Po napornem dnevu je sledil še piknik za vse FZKS člane v Ankaranu na plaži, Bar na študentu, kjer smo se družili, zabavali, nekaj dobrega prigriznili in nazdravili. Prvi del sezone je zaključen in sledijo poletni treningi.

 

Športni pozdrav,

OSS

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.